The Mandalorian este primul serial original al celor de la Disney regizat si filmat special pentru serviciul lor de streaming, Disney TV Plus, care va debuta pe noua platforma, si deja a beneficiat de un trailer in cadrul conferintei D23 Expo din acest weekend. De asemenea, este si primul serial live-action care va fi un spin-off dupa Star Wars. Evident, e metoda celor de la Disney de a atrage atentia fanbase-ului Star Wars cu scopul de a castiga abonati pentru serviciul ce urmeaza a concura cu Netflix la capitolul TV streaming. Noi detalii si imagini au fost dezvaluite vineri, inainte de lansarile din 12 noiembrie, iar Disney a dezvaluit un trailer al serialului chiar in ziua in care a avut loc aceasta conferinta. 

Sambata, Favreau s-a prezentat pe scena pentru a le oferi fanilor o prima privire asupra acestui serial: “indiferent daca va place trilogia originala sau prologul, avem ceva pentru toată lumea”, a spus el. Favreau a dezvaluit anterior ca actiunea serialului va avea loc la sapte ani de la intamplarile din Return of the Jedi, deci cu 23 de ani inainte de The Force Awakens). In cadrul conferintei D23, scriitorul-director a spus ca perioada de timp a fost una extrem de atractiva pentru el mai ales pentru faptul ca nu exista guvern, nu exista lege si lumea se degradea. 

Si mai ales pentru ca si-a pus intrebarea: “Cum ar fi sa fii un vanator de recompense in acea perioada de nelegiuire?” Intr-adevar, cum ar fi sa fii un bounty hunter intr-o perioada de anarhie totala, intr-un stat sau univers? Cum e, vanatorii de recompense isi desfasoara cel mai bine activitatea intr-o astfel de perioada; cu riscul de a-ti pierde viata, serviciile sa fie prestate, banul sa curga, piata neagra e neatinsa de orice fel de forta de ordine, deci e complet functionala. La cel mai inalt nivel, s-ar putea spune. Trebuie sa recunosc, nu am citit sau vazut nici un fel de media care sa aiba legatura cu vreo continuare dupa Return of the Jedi pana la Force Awakens, deci nu am cum sa stiu exact daca s-a intamplat ceva. Insa nu mi se pare logica aceasta anarhie la 7 ani dupa caderea Imperiului Galactic. In fine. 

Vorbind la Star Wars Celebration in aprilie, Pascal i-a facut un portet rapid personajului principal, vanatorul de recompense cunoscut drept The Mandalorian. “Il are pe Clint Eastwood in el”, a spus actorul, adaugand ca a vizionat filmele lui Sergio Leone si Akira Kurosawa pentru a se pregati de rol. Pascal e cunoscut pentru rolul lui Oberyn Martell in Game of Thrones. Sau pentru una dintre cele mai violente scene ale serialului, cand e omorat prin doua degete de marimea unui munte in ochi. Scuze pentru aluzie.

In fine. Trailerul a intampinat o multime de reactii pozitive din partea publicului atunci cand a aparut, o multime de fani exprimandu-si entuziasmul pe Twitter. Exista posibilitatea sa fie un entuziasm mai mare pentru The Mandalorian decat pentru Rise of the Skywalker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *