Cei de la Marvel au reusit cumva sa se autodepaseasca in acest an. Dupa cum spuneam intr-o postare anterioara, in general, filmele cu supereroi sunt mediocre, unele dintre ele ajungand la nivelul in care sunt absolut jenante. In anii 2000, se mai faceau remarcate cateva titluri din anumite francize, insa, recent, cam toate productiile cinematografice de acest gen urmeaza aceeasi actiune, acelasi plan lipsit de originalitate, cu aceleasi metode superficiale de a adapta o parte din actiunea din benzile desenate. Acum, insa, Marvel, care reusea sa scoata, in cel mai bun caz, recenzii mixte la anumite filme din francizele sale individuale (si numai daca erau despre Iron Man sau Captain America), a reusit sa faca nu unul, ci doua filme bune. Avengers: Endgame a devenit cel mai mare film din punct de vedere al incasarilor in box-office, depasind cu mult Avatar, care a detinut acest loc timp de 10 ani de zile. Iar pe langa succesul pe care l-a inregistrat Endgame, a urmat, la scurt timp dupa, si Spider-Man: Far From Home. In mod surprinzator, s-a dovedit a fi un film destul de bun, mai ales ca nu te asteptai la un astfel de scenariu din partea unei trilogii care a deviat enorm in comparatie cu cea originala. Deci da, poate trilogia Spider-Man x Avengers are un viitor. Probabil, nu stii niciodata cand este vorba despre o trilogie Spiderman.

Acum ca faza trei a universului Marvel s-a ├«ncheiat cu Spider-Man: Far from Home, sefii companiei se pare ca urmeaza sa caute o continuare cu filmul The Eternals. Si se pare ca cei de la Marvel au de gand sa continue pe acest trend ascendent pe care l-au inceput cu cele doua filme de anul acesta, astfel incat ar fi aduse nume grele pentru viitorul film al companiei de televiziune. 

In primul rand, ar urma sa joace Angelina Jolie. Well, that would be quite a sight. Nu stiu pe unde ar putea incape fosta sotie a lui Brad Pitt in franciza Marvel, avand in vedere ca este cunoscuta mai mult ca celebritate decat ca actrita, dar in fine. Dincolo de acest nume overrated, premiza este mai mult sau mai putin excitanta. Va juca si Kumail Nanjiani, cel mai cunoscut pentru rolul sau ca si Kumail in comedia romantica The Big Sick (am vazut filmul, mi se pare un actor decent, mi-ar place sa-l vad in universul Marvel, pentru ca imi place ideea de a avea o filmografie care sa difere ca roluri interpretate). Iar dintre cele mai populare seriale ale momentului, s-au cooptat doi actori in proiect. Millie Bobby Brown, sau Elven din Stranger Things, si Richard Madden, aka Robb Stark din Game of Thrones. In proiect ar fi implicata si Salma Hayek.

Richard Madden ar urma sa interpreteze rolul lui Ikaris (un fel de Cyclops din X-Men, doar ca in universul Marvel), iar Angelina Joie pe cel al lui Sersi (un personaj care s-a nascut exact in momentul in care a fost distrus continentul Atlantis, desi n-ai cum sa stii asta fara sa fi citit benzile desenate). Nu se stie exact ce roluri vor juca Millie Bobby Brown sau Kumail Nanjiani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *