WWE si Netflix au anuntat, oficial, ca vor colabora pentru a produce primul lor film impreuna. Filmul se va numi The Main Event, si vor juca in el mai multi actori cunoscuti, ca Seth Carr, Tichina Arnold, Ken Marino si Adam Pally. Si pentru ca WWE e mai mult o productie cinematografica de scurtmetraj decat o competitie a unui sport profesionist, o gramada de wrestleri din WWE vor aparea, de asemenea, in film. Printre acestia se numara Kofi Kingston (campion in WWE, daca mai intereseaza pe cineva aceasta competitie), The Miz si Sheamus, printre altii. Netflix a remarcat ca, in synopsisul filmului scrie: “Dupa ce a descoperit o masca magica, un luptator aspirant la doar 11 ani intra intr-o competitie pentru a deveni urmatorul Superstar al WWE”. Ok, deci practic va fi un film care va combina elemente de supernatural si coming-of-age story (povestea clasica despre cel care porneste de la 0 si ajunge sus, intrand pe drumul viselor sale inca de mic copil) cu wrestlingul cinematografico-profesionist al WWE.O combinatie mai mult decat interesanta. Asta daca nu cumva masca magica e o metafora, iar copilul intra in competitia respectiva dupa ani de zile de time skip in care se antrenase ca Saitama.

Productia filmului va incepe saptamana asta, la Vancouver. Filmul se bazeaza pe un scenariu original, scris de Larry Postel, iar Jay Karas va fi regizorul. Se asteapta ca The Main Event sa aiba parte de premiera pe Netflix in 2020. Cel mai probabil.

Imi place faptul ca WWE s-a decis, in sfarsit, sa colaboreze cu profesionisti pentru a regiza filme, desi mi-e putin dor de zilele in care marele John Cena si-o ardea rapper si canta cu Wiz Khalifa… A stai, asta se intampla dupa ce a devenit irelevant in WWE. Voiam sa spun de albumul pe care l-a lansat in 2005. Si ca tot vorbeam de Cena, acest film contine, de asemenea, o referinta la fostul number 1 din WWE, care s-ar putea sa aiba un rol de cameo in film. WWE nu a mentionat daca Cena apare in film. De asemenea, a fost recent raportat ca Bray Wyatt va fi si el prezent. In scenariu, vor exista, de asemenea, mai multe referinte la WWE NXT.

Aceasta este prima colaborare intre studiourile WWE si Netflix. Cele doua companii au lucrat la dezvoltarea unor filme noi, originale. Proiectele vor fi direcționate spre publicul de familie.

Netflix ne-a trimis urmatoarea imagine despre film:

“The Main Event se alatura unei cresteri a filmelor de actiune live, cu copii si adolescenti, realizata pentru familii, care include viitoarea comedie Tall Girl, A Babysitter’s Guide to Monster Hunting si Hello, Universe, bazat pe bestsellerul din New York Times scris de Erin Entrada Kelly, Newbery”. Ce colectie impresionanta…

WWE Studios este divizia de continut mass-media a WWE, care dezvolta si produce serii cu sau fara scenariu, documentare si filme de lung metraj. Proiectele recente includ Andre Giant, documentarul nominalizat de Emmy in parteneriat cu HBO, precum si Total Divas si Miz & Mrs. on USA. WWE Studios au produs, de asemenea recent, filmul “Fighting with My Family” in colaborare cu MGM si Seven Bucks Productions. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *