Daca ai cumva nevoie de un nou telefon, doar ca ai vrea ca acesta sa fie de ultima generatie, sa aiba cea mai buna durata de viata a bateriei, cea mai buna camera, cele mai inalte performante, trebuie sa te asiguri ca vei avea un buget riguros, pentru ca va fi foarte scump. Un telefon care se incadreaza este Iphone 11 Pro Max, care costa in jur de 5.500 de lei, care este un pret foarte mare. Unele persoane care isi doresc un telefon scumpe si nu si-l permite, prefera sa isi cumpere altul pe care si-l permit si nu vor sa sa gandeasca la varianta de a-l cumpara reconditionat, putand sa beneficieze de o reducere de 200-300 de lei. Evitarea acestei variante este cauzata de faptul ca majoritatea persoanelor nu stiu exact ce inseamna un telefon reconditionat si cred ca vor primi un telefon spart sau stricat, ceea ce inseamna ca ar mai trebui sa cheltuiasca bani pentru a-l repara. Dar acest lucru nu este posibil. Pentru a afla ce inseamna cu adevarat un telefon reconditionat, este necesar sa citesti randurile de mai jos, unde voi explica ce inseamna acest tip telefon.

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajat sau un tehnician are rolul de a verifica functionalitatea lotului, iar acest lucru este posibil daca se va desface si testa profesional un telefon. Daca acel telefon va prezenta chiar si o mica problema atat referitoare la aspect, cat si la componentele interioare, va fi trimis inapoi intregul lot, inclusiv telefonul testat. Dar daca totul este in regula atat la exterior, cat si la interior, restul telefoanelor se vor expune la vanzare cu pretul initial, cel stabilit, iar cel testat se va expune la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei fata cel initial, doar pentru simplul fapt ca a fost testat pentru cateva minute. Deci, daca acei 200-300 de lei sunt banii care iti lipsesc din buget pentru a cumpara un Iphone 8 Plus, de exemplu, poti sa te gandesti ca il cumperi reconditionat, pentru ca nu va fi spart, astfel incat sa fie nevoie de o noua sticla la Iphone 8 Plus, pentru ca daca ar fi fost spart, tot lotul ar fi fost trimis inapoi, chiar si telefonul testat. Daca un telefon este redus nu inseamna ca este spart sau stricat.

Acestea fiind spuse, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat, pret de cateva minute, curatat si impachetat profesional. Reducerea de 200-300 de lei se aplica strict din cauza ca a fost desfacut si utilizat pentru putin timp, nu se reducere pentru ca este stricat sau spart, pentru ca daca ar fi fost asa, lotul ar fi fost trimis inapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *