Cu totii ne dorim telefoane din ce in ce mai performante, care ai aiba camerele cele mai bune, cea mai lunga durata de viata a bateriei, deci pe scurt, sa fie de ultima generatie. Dar, acest telefon necesita un buget foarte mare. Un exemplu de telefon ce se incadreaza in aceasta categorie este Samsung Galaxy S21 Plus ce se gaseste la un pret foarte mare de aproximativ 5,000 de lei. Daca nu ai bugetul pentru a-ti cumpara telefonul dorit, nu trebuie sa te orientezi si sa iti cumperi un alt model care este mai ieftin, pentru ca poti sa iti cumperi telefonul dorit, dar la un pret mai mic cu aproape 200-300 de lei. Dar, telefonul nu va fi nou nout, ci va fi resigilat. Multe persoane evita aceasta varianta pentru ca au impresia ca vor primi un telefon nefunctional sau spart, iar apoi va fi nevoie de alta cheltuiala pentru a-l repara, doar ca acest lucru nu este posibil. Daca nici tu nu sti exact ce presupune un telefon resigilat, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla.

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, primeste dreptul de retur in perioada de maxim 30 de zile de la cumparare. Ea in aceasta perioada va folosi telefonul, iar daca nu ii place cum functioneaza, se astepta sa aiba o durata de viata a bateriei mai buna sau avea asteptari mai mari, are dreptul sa returneze telefonul. Dar, inainte de a se accepta returul, se va verifica starea si functionalitatea telefonului. Daca prezinta vreo zgarietura sau daca nu functioneaza bine, returul nu va fi acceptat, deci persoana nu isi va primi banii inapoi. Dar, daca telefonul arata si functioneaza bine, returul se va accepta, persoana isi va primi banii inapoi, iar telefonul se va expune la vanzare cu un pret mai mic decat cel initial cu aproximativ 200-300 de lei. Deci, daca te gandesti sa iti cumperi un Samsung Galaxy A51 resigilat, nu trebuie sa iit fie teama ca vei primi un telefon zgariat sau spart, astfel incat sa fie nevoie de o schimbare geam Samsung Galaxy A51, pentru ca daca ar fi avut acest fel de probleme, returul nu ar fi fost acceptat, deci telefonul nu ar mai fi fost expus la vanzare. Un telefon resigilat inseamna ca a fost utilizat de catre altcineva inainte ta pentru o perioada scurta de timp.

Acestea fiind spuse, nu trebuie sa iti fie teama sa cumperi un telefon resigilat, pentru ca el presupune utilizarea pentru o perioada de maxim 30 de zile de catre altcineva, iar din diverse motive l-a returnat. Returul se va accepta daca totul este in regula, iar telefonul se va expune la vanzare cu o reducere in jur de 200-300 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *