Mireille Enos a dezvaluit ca inca mai are intentia de a lucra la un World War Z 2. Primul film, care a fost lansat in 2013, a fost un hit in materie de box office pentru Paramount, care a generat castiguri in valoare de 540 de milioane de dolari la nivel mondial. Acestea raportate la un buget de 190 de milioane de dolari. Desi World War Z s-a indepartat considerabil de romanul scris de Max Brooks, filmul a fost primit cu o multime de recenzii favorabile din partea criticilor si a publicului. Aceste rezultate au venit ca un soc prin prisma faptului ca filmul s-a confruntat cu o sumedenie de probleme de productie, ceea ce i-a determinat pe multi sa creada ca produsul finit ar fi unul care sa nu fie pe placul audientei, ca idee in privinta a cat de slabe erau asteptarile. 

World War Z este un film ce il are ca protagonist pe un fost muncitor al Organizației Națiunilor Unite, pe nume Gerry Lane (Brad Pitt), care strabate lumea pentru a cerceta un virus mortal care infecteaza populatia intregii lumi, transformand oamenii in zombie carivori. Filmul a fost regizat de Marc Forster si i-a avut in distributie pe Pitt, Enos, Matthew Fox, Peter Capaldi si Ruth Negga, printre altii. Filmul de zombie plin de acțiune a fost o surpriza placuta atunci cand a ajuns in teatre in 2013, oferind o experienta palpitanta, revigoranta si extrem de antrenanta, cu un delivery excelent din partea lui Pitt in rolul principal.

 In mod firesc, datorita succesului financiar al filmului, proiectul unui Word War Z 2 a fost in dezvoltare la Paramount inainte ca studioul sa decida, in cele din urma, ca un astfel de demers ar putea dauna acestuia din cauza preocuparilor bugetare. Urmatorul film a fost menit sa fie preluat de apreciatul regizor David Fincher, insa acest lucru nu s-a mai intamplat niciodată. Cu toate acestea, Enos a impartasit recent ca i-ar placea in continuare sa revina pentru a doilea film. Intr-un nou episod al podcastului Big Ticket pentru Variety, Enos a discutat despre dorinta ei de a se intoarce pentru un World War Z 2 si despre speranta ca, in cele din urma, se va realiza aceasta continuare a filmului. Enos a declarat: “Am fost cu totii aliniati sa continuam. L-am avut pe Fincher, am avut un scenariu frumos si atunci nu s-a intamplat.”, a continuat prin a spune ca: „Mi se pare o rusine sa nu se faca. Primul a fost atat de bun.”

Deși continuarea a fost inchisa in timpul pre-productiei, de atunci s-a dezvaluit despre ce ar fi trebuit sa fie World War Z 2. La fel ca si filmul original, continuarea se confrunta cu probleme de productie inainte de inchiderea sa, unde s-a confruntat cu mai multe intarzieri din cauza starii scenariului si a programelor ocupate ale lui Pitt si Fincher. De cand cei de la Paramount au oprit a doua transa, nu au existat actualizari semnificative in ceea ce priveste  starea celei de a doua parti, lasand fanii sa se intrebe daca partea a doua a filmului va mai vedea vreodata lumina zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *