Daca esti sportiv, poate ca ai fost pus la curent cu bauturile speciale, iar printre cele mai cunoscute branduri se remarca Powerade si Gatorade. Dar ele au cunoscut pe parcurs o concurenta de la firmele mai mici care lanseaza diferite bauturi pentru diferite tipuri de exercitii. Atunci cand vine vorba de a-ti alege bautura potrivita s-ar putea sa ai diferite probleme in alegere, pentru ca nu vei stii care sunt cele bune, daca trebuie sa il alegi pe cel cu zahar sau cel care reduce caloriile. Mai jos voi prezenta bauturile potrivite pentru antrenament, pentru anduranta, exercitii de intensitate redusa, de scadere in greutate. 

Nuun Endurance are niste plicuri care se pot dizolva in apa si se transforma intr-o bautura fainoasa si sunt potrivite pentru alergarile de dimineata pentru ca are cofeina.  Mai este potrivita pentru exercitii de lunga durata. O tableta ofera o energie mare, de aceea este destinata pentru alergari. O cutie costa 24 de dolari. 

Liquid I.V. Hydration Multiplier este o bautura potrivita pentru transpiratie. Prin transpiratie se elimina foarte multe substante, iar aceasta bautura ofera acele substante care sunt eliminate. Un plic este echivalentul cu trei sticle de apa. Bautura este potrivita pentru hidratare. Printre substante se includ sare, zahar, potasiu, vitamina C, B, apa. Este o bautura fara lactoza, fara gluten, non-OMG si vegana si costa 24 de dolari

Propel Vitamin Boost este destinata pentru exercitiile de intensitate redusa, precum ciclism, mersul pe jos. Bautura are un gust bun si nu are deloc calorii. Ea contine vitaminele B3, B5, B6, C, E. Are putin zahar pentru pentru a-i da acel gust dulce, dar nu are coloranti. Este o bautura ieftina, costa 14 dolari. 

Ultima Replenisher este o bautura destinata persoanelor care isi doresc sa slabeasca, pentru ca nu are zahar, nu are calorii si nici inducitori. Prima substanta indicata este cea de magneziu, care ii ofera automat bauturii eticheta de calitatea foarte mare. Magneziul se pierde in transpiratie si este bine sa avem o bautura care contine aceasta substanta. Bautura mai contine calciu, zinc, mangan, clorura, potasiu, fosfor si sodiu, care sunt toti nutrientii care se elimina prin transpiratie, iar bautura costa 20 de dolari. 

Powerade Ultra este potrivita persoanelor care isi lucreaza muschii si forta, pentru ca este bazata pe continutul de creatina. Mai contine sodiu, potasiu, calciu, magneziu si aminoacizi, care sunt proteine esentiale pentru cresterea musculaturii. 

Harmless Harvest Coconut Water este o bautura naturala potrivita pentru exercitii fizice, are zahar, sodiu, fosfor, potasiu, calciu, magneziu si cocos care are multe substante naturale minerale si costa 30 de dolari.

Asadar, acestea sunt bauturile potrivite pentru exercitii, antrenament, scadere in greutate, cresterea musculaturii, sunt unele dintre cele mai bune bauturi pentru sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *