Scandalul dintre Alex Velea si abi talent parea a fi pe sfarsite la un moment dat. Dupa raspunsurile celor doi unul la adresa altuia, abi a postat un story pe Instagram in care si-a cerut scuze fata de artist, intr-un mod mai mult sau mai putin ironic, si a lasat de inteles faptul ca vrea sa incheie scandalul. Si a fost o pauza de o zi in care parea ca toata aceasta cearta este depasita. Dimineata urmatoare, Velea a postat pe canalul Golden Boy Society un diss la adresa lui abi, tocmai atunci cand scandalul dintre cei doi parea ca va lua sfarsit. 

Diss-ul e unul lucrat, cel putin la partea de video si sound daca nu la capitolul dume. Avand in vedere ca vorbim despre Golden Boy Society, putea iesi mult mai rau. Diss-ul lui Lino Golden pentru Neli sau al lui Mario Fresh pentru Alex Alvarez au fost mediocre. In schimb, la Alex Velea se vede ca a fost rapper la un moment dat. Doar ca pentru fanii care il asculta de mult timp o sa para jenant faptul ca de la colaborari cu trupe ca La Familia sau C.I.A, a ajuns la un diss pentru un trapper care, oricat de popular ar fi in momentul de fata, a aparut in peisaj doar de un an jumate si are doar 9 piese (cu tot cu featurile cu Amuly si Exploit si piesele sterse, gen dulce rau sau Scuze). Pe cand Velea are o cariera de mai mult de 14 ani. Plus ca nu-i nici atitudinea potrivita dupa cele spuse in clipul lui de raspuns, in care l-a facut pe abi clout chaser. Iar acum ii scoate diss, de pe canalul Golden Boy Society. Ca sa intre in trending, pentru ca pe canalul lui are deja videoclipul cu raspunsul care e in trending. 

E oarecum ciudat faptul ca Alex Velea a devenit primul artist consacrat care l-a atacat printr-un diss pe abi. Care, in ciuda scandalurilor in care a fost implicat de cand a aparut cu piesa “Papuci Gucci” si pana acum, n-a primit niciodata diss decat din partea unor rapperi sau vloggeri minori care au facut mai multe vizualizari pe piesele respective decat pe orice alt track / clip au scos pana atunci. 

Reactia lui abi pe Instagram a fost ceva de genul “omul are 40 de ani si-mi da diss =)))))))))”. A mai zis si faptul ca Velea si-a “jucat si ultima carte si s-a facut de ras”, si ca nimeni n-o sa-l mai “ia in serios” de acum incolo. Ulterior, abi a dat de inteles faptul ca pregateste si el un diss, atunci cand a postat un snippet la o viitoare melodie. Si un story in care i-a dat tag lui Kazi, care facea videoclipuri pentru Golden Boy la un moment dat, in care a zis ca “au treaba”, cel mai probabil sa filmeze videoclipul pentru diss. Sunt curios daca abi ii va da raspuns sau daca va lasa lucrurile asa cum sunt, desi ar fi mai putin clout in cazul in care ar lasa lucrurile asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *